Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Lansering av mobilitetstjänsten LIMA:s pilot

19 februari 2020 10:00 till 14:00
Gågatan, Lindholmspiren 3-5, Göteborg
Den 19 februari lanseras LIMA-piloten. Då öppnas möjligheten att använda och påverka en ny tjänst som samlar transportsätt både digitalt och vid hubbar, ger dig överblick av trafikläget och enkelt hjälper resenärer och företag att hålla isär privata och jobbrelaterade resor.

Välkommen då LIMA demonstreras på gågatan, Lindholmspiren 3-5, på Lindholmen Science Park den 19 februari kl 10-14.

LIMA är tjänsten som samlar flera resealternativ i en enkel app; och flera färdmedel vid fysiska mobilitetshubbar. För att underlätta resandet visas såväl trafikläget på Lindholmen som lediga fordon i realtid.

Du kan även markera om du själv ska stå för kostnaden eller om det är en tjänsteresa. Under piloten fokuserar tjänsten på företag och anställda som rör sig på Lindholmen. Så därför bjuder vi nu in till att resa med, testa och utveckla vår heltäckande tjänst. Genom att resa med LIMA kan du vara med och forma mobilitetstjänsten du själv vill ha.

Läs mer om LIMA här

LIMA är en del av regeringens samverkansprogram Nästa generations resor och transporter och finansieras till delar av Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, inom ramen för Drive Sweden.

Arrangeras av LIMA.