Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

LIMA - Lindholmen Integrated Mobility Arena

Planera och betala alla dina resor i en enda app. Oavsett vilket färdmedel som används. Varje dag. Vart du än ska. Både privat och i tjänsten.

Med anledning av att coronaviruset covid-19 för stunden förändrat hur vi rör oss i samhället så har vi skjutit upp starten av LIMA-piloten till i oktober. Men projektet står inte still till dess. Vi fortsätter att registrera såväl användare som anslutna företag och slipar på upplägg och funktioner inför pilotstarten.
Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer gällande hur vi rör oss och ser fram emot att restriktionerna så småningom lyfts och vi kan börja resa tillsammans med LIMA.

Anmäl dig här

LIMA är ett mobilitetsprojekt för alla som jobbar på och i närheten av Lindholmen. I en pilot, som samlar olika transportslag och parkering i en smart tjänst, är LIMA:s syfte att förenkla lokala och regionala resor, öka framkomligheten på Lindholmen och bidra till en mer hållbar stad. 

Du kommer att kunna använda kollektivtrafik, taxi och delade el-bilar via en bilpool samt företagsbilar. Du kan även dela din egen bil. Allt i en tjänst.

Vad vill LIMA uppnå?

  • En effektiv och flexibel mobilitetstjänst till företag på Lindholmen och dess anställda
  • Ökad attraktivtet för arbetsgivare på Lindholmen
  • En ekonomiskt hållbar mobilitetstjänst som kan drivas vidare efter projektet
  • Positiva miljöeffekter såsom minskade utsläpp och minskad trängsel i trafiken

lima_1580.png

Nyheter

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från LIMA! I vårt nyhetsbrev får du uppdateringar om tjänster och erbjudanden och information om allt LIMA-relaterat.
Anmäl dig här

Kontakta oss

Sofia Löfstrand
Projektledare LIMA