Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Vinnova öppnar utlysning för att utveckla innovationssamarbeten inom smart mobilitet mellan Frankrike och Sverige

Frankrike och Sverige ligger långt framme inom smart mobilitet och kan vässa sin kompetens och utveckla ny innovation genom ett djupare partnerskap. I september öppnar Vinnova en utlysning för att utveckla innovationssamarbeten inom smart mobilitet mellan aktörer i Frankrike och Sverige.

Erbjudandet vänder sig till svenska aktörer som är intresserade av innovationssamarbete med Frankrike. Vinnova vänder sig till företag men uppmuntrar också andra aktörer som kommun, universitet, högskola, institut, testbädd, m.fl.

Utlysningen är en del av det svensk-franska innovationspartnerskapet som syftar till att stärka relationerna inom innovation, digital omvandling och gröna lösningar. Det är ett samarbete mellan Vinnova och Bpifrance, Banque Publique d'Investissement, genom EUREKA. Ansökan sker parallellt i Sverige och i Frankrike. 

Läs mer om utlysningen här

Den 3 september har Vinnova ett informationsmöte om utlysningen på Vinnovas kontor kl. 09.00 - 13.00 inklusive lunch. Förutom att informera om utlysningen kommer bl.a. Rise och Drive Sweden att presentera framgångarna inom organiseringen av paraplyorganisationen som syftar till att stärka samarbetet inom mobilitet med Frankrike m.m. 

Anmäl dig här

Har du frågor om mötet vänligen kontakta:
Lars Nybom, lars.nybom@vinnova.se
Eric Wallgren, eric.wallgren@vinnova.se
Catharina Zajcev, catharina.zajcev@vinnova.se
Birger Löfgren, birger.lofgren@ri.se