Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Matchmakingdag 10 juni

I maj öppnade Drive Swedens nya utlysning - Innovationer för hållbar, säker och tillgänglig mobilitet för människor och gods. Den 10 juni kan du lära dig mer om utlysningen och även få chansen att hitta potentiella partners. Då är Drive Sweden med på ett webbinarium som är en gemensam satsning på information och matchmaking inom de Strategiska Innovationsprogrammen.
Människor i ett digitalt möte.

Genom vår utlysning finansierar Drive Sweden projekt som ska bidra till framtidens smarta mobilitet för människor och gods. Det man kan söka medel för är forsknings- och innovationsprojekt för hållbar, säker och tillgänglig mobilitet för människor och gods. 

Tilltänkta projekt ska ha minst två parter, varav en från näringsliv eller offentlig aktör och projekttiden är max 24 månader. Som mest kan bidraget, som kommer från Vinnova, uppgå till 4 miljoner kronor per projekt och medfinansiering ska uppgå till 50 procent för projektet som helhet.

Matchmaking mellan strategiska innovationsprogram

För att hjälpa aktörer med projektidéer att hitta rätt partners – gärna från angränsande sektorer – arrangerar nu Drive Sweden och åtta andra strategiska innovationsprogram en matchmakingdag. Det innebär att du som är intresserad har chansen att möta projektdeltagare från andra program och utbyta idéer och kontakter med dem. 

Läs mer och anmäl dig här!