Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Värdekedje-relaterade trender i Asien med fokus på fordonsindustrin

24 september 2020 09:00 till 10:00
Online
Business Sweden, tillsammans med FKG och Drive Sweden, bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium om värdekedjerelaterade trender i Asien med fokus på fordonsindustrin.
En del av en bil.

Efter en lång tid då Kina varit i fokus då det gäller kostnadseffektivitet så har de senaste åren bjudit på nya trender inom värdekedjor. Diversifiering av inköp och produktion från Kina har över tid drivits på av ökade kostnader, industri-transformation och geopolitiska spänningar. Nuvarande pandemi spelar in och har en accelererande effekt i form av ökat regionaliseringsfokus samt ökade krav på redundans i värdekedjorna för att kunna stå emot oväntade händelser framöver.

Samtidigt har Sydostasien, med ett invånarantal om 655 miljoner, växande medelklass och en strategisk geografisk placering vuxit stadigt som marknad för svenska bolag men även som inköps- och produktionshubb.

Webbinariet kommer att belysa aktuella trender, hur svenska företag kommer att påverkas av dessa och vilka möjligheter som skapas. Webbinariet kommer även att diskutera Sydostasiens framtida roll inom inköp och produktion.

Bekräftade talare:

  • Björn Savlid, Handelssekreterare i Vietnam, Business Sweden
  • Johanna Winsa, Konsult i Thailand & Mekong-regionen, Business Sweden

Anmäl dig genom att skicka ditt namn, företag, mailadress och önskat deltagande till Johanna.Winsa@business-sweden.se. Därefter får man en uppkopplingslänk till webbinariet.

Arrangeras av Business Sweden in collaboration with FKG and Drive Sweden.