Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Följ med Vinnova till Shanghai och Shenzhen

11 november 2019 (Hela dagen) till 15 november 2019 (Hela dagen)
China
Arbetar du med innovationsprojekt inom fordonsindustrin, och vill samverka med kinesiska aktörer? Då har du möjlighet att följa med till Kina i november för att få nya insikter och knyta kontakter.

I november planerar Vinnova tillsammans med partners en resa till Shanghai och Shenzhen, Kinas kanske mest dynamiska och innovativa städer. Dagarna kommer att vara fyllda med intressanta föreläsningar, studiebesök och match-making aktiviteter.

Resan börjar med tre dagar i megastaden Shanghai, 11–13 november, sedan åker man med höghastighetståget söderut för att avsluta med två dagar, 14-15 november, i Shenzhen, staden som blivit känd för sin innovativa start-upp scen.

Vinnova har ett bilateralt samarbete med Kina och partnern MOST (Ministry of Science and Technology of the PRC China) kommer att bistå med program och innehåll. Aktiviteter kommer även att samordnas med svenska och kinesiska partner som EEN, FKG, BRG, Business Sweden och andra.

Syftet med resan är att främja innovationssamarbetet mellan Sverige och Kina samt ge svenska aktörer möjlighet att bättre förstå landet och eventuellt träffa en kinesisk projektpart för framtida samarbeten. Vinnova har även en planerad utlysning 2020.

Mer info finner du här

Arrangeras av VINNOVA.