Skip to main content

LIMA:s pilot är lanserad

Friday, Februari 21, 2020

Drive Sweden-projektet LIMA har lanserat sin pilot. Under ett evenemang på Lindholmen Science Park fick projektpartners och potentiella testanvändare en demonstration av den nya mobilitetstjänsten. Tjänsten erbjuder resor med de flesta transportsätt, elbilar, trafikuppdateringar i realtid och en enkel klickfunktion för att skicka kvittot till din arbetsgivare om du rest i tjänsten.

Lanseringsevenemanget för LIMA:s pilot hölls den 19 februari och visade upp tjänsten, appen och funktionerna som gör att du kan se trafiken, mobilitetshubbar och olika transportsätt i realtid och hur man gör för att LIMA-anslutna arbetsgivare ska kunna ta hand om kvitton för tjänsteresor.

Efter lanseringen flyttade demonstrationen ut till inomhusgatan vid Lindholmen Science Park, där hundratals människor kunde lära sig mer. LIMA:s erbjudande väckte bra med intresse och projektet får nu ytterligare fart när piloten går ut skarpt.

Piloten kommer att pågå i ett år och LIMA välkomnar nu alla företag och personer som arbetar på eller i närheten av Lindholmens att registrera sig.