Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

33 nya partners under 2019 - NCS första medlemmen från Sydostasien

Drive Swedens partnerskap fortsätter att växa och under 2019 välkomnades 33 nya partnerföretag. Vid slutet av året bestod nätverket av 136 partners från 16 olika länder. Det ger oss en fantastisk möjlighet att ta oss an framtida utmaningar och utveckla lösningar tillsammans – inte bara i Sverige utan även internationellt.
A map of where Drive Sweden's partners are located around the world.

Utöver partnerföretagen engagerar Drive Sweden fler än 50 andra aktörer inom vår pågående projekt. Viktigt att notera är att partnerskapet och samarbetet inte bara inkluderar stora, väletablerade företag utan även myndigheter, städer, akademi och ett brett spektra av företag och startups. Denna unika mix tror vi ger den bästa grunden för att lösa utmaningarna kopplade till vår uppdrag att skapa nya mobilitetslösningar som är uppkopplade, automatiserade, delade, hållbara och användbara för alla.

I december blev det första företaget från Sydostasien, NCS (ett helägt dotterbolag till Singtel Group), medlem i vårt partnerskap. Howie Sim, Transport & Healthcare Client Service Unit Lead, kommenterar:

– NCS ser fram emot att arbeta med Drive Swedens alla medlemmar, inklusive ledande fordonstillverkare, startups, lösningsleverantörer. Genom samarbete hoppas vi tillsammans kunna skapa landskapet för landtransporter globalt, genom att dra nytta av det senaste inom teknologi och idéer och att kunna ta med några av dessa avancerade lösningar till Singapore och asiatiska Stillahavsregionen!

Om du vill veta mer om vårt partnerskap, ta en titt på vår webbplats drivesweden.net/partners, och om du är intresserad av att gå med, hör av dig till programoffice@drivesweden.net.