Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Så funkar tjänsten

Bli testanvändare av LIMA och få tillgång till en heltäckande mobilitetslösning. Alla resealternativ samlat i en enkel app, som dessutom kan hålla reda på om det är du eller arbetsgivaren som ska står för kostnaden.

LIMA bidrar att de fordon som finns i trafik får en ökad nyttjandegrad - ett bättre och mer hållbart nyttjanade av resurser helt enkelt. Så här fungerar tjänsten och det här får du tillgång till.

I LIMA-appen får du tillgång till:

buss.jpgfaerja.jpg spaarvagn.jpg KOLLEKTIVTRAFIK
Åk buss, spårvagn, tåg och båt med Västtrafik. Köp biljetten direkt i LIMA och markera enkelt om du åker privat eller i tjänsten.
bil.jpg EL-BILPOOL
Boka de senaste modellerna från MoveAbouts elbils- utbud. Dessutom kan ditt företag ansluta sina egna fordon i LIMAS bildelningsfunktion.
p_skylt.jpg PARKERING
Inga fler onödiga parkeringsböter. Med LIMA kan du snabbt och enkelt starta, förlänga och avsluta din parkering.
bil_0.jpg HYRBIL
Planera din resa eller boka spontant. Du får tillgång till Hertz fullständiga hyrbilssortiment. Det ger dig rätt bil för rätt tillfälle.
taxi.jpg TAXI
Åk med Cabonline utan kontanter eller kreditkort. Bara att hoppa in och ut. Alltid fast pris vid bokning, som faktureras i efterhand.
cykel.jpg HYRCYKEL
Använd succékonceptet Styr&Ställ till och från Lindholmen. Från och med mars 2020 kan du hyra din cykel via reseappen.

För att din reseplanering ska vara smidig visar appen både lediga fordon och trafikläget på Lindholmen i realtid. Och på Lindholmen finns sex mobilitetshubbar där flera fordon samlas på samma plats, vilket underlättar byten mellan olika färdmedel. Hubbarna är tydligt utmarkerade med höga master. Exakta placeringar syns i appens kartvy.

Användaren markerar enkelt om de själva ska stå för kostnaden eller om det är en tjänsteresa där räkningen ska gå direkt till företaget. Inga kvitton behöver sparas eller skickas in separat. Allt administreras genom LIMA.

Målsättningen är att fler ska få tillgång till bra mobilitet utan att behöva ta sin egen bil till och från jobbet. Det minskar trängseln och gör Lindholmen mer tillgängligt.

Resandet blir flexibelt, mer hållbart och helt skräddarsytt utifrån varje individs transportbehov. Från dag till dag.

 

lima_-a_0.png

Om ditt företag finns på Lindholmen och ansluter sig så kan DU bli testanvändare!
Skicka ett mail med din intressanmälan till sofia.lofstrand@lindholmen.se

Vill du veta mer om projektet?

Sofia Löfstrand
070 877 37 49
sofia.lofstrand@lindholmen.se