Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Så funkar tjänsten

Bli testanvändare av LIMA och få tillgång till en heltäckande mobilitetslösning. Alla resealternativ samlat i en enkel app, som dessutom kan hålla reda på om det är du eller arbetsgivaren som ska står för kostnaden.

LIMA bidrar till att de fordon som finns i trafik får en ökad nyttjandegrad - ett bättre och mer hållbart nyttjanade av resurser helt enkelt. Så här fungerar tjänsten och det här får du tillgång till.

I LIMA-appen får du tillgång till:

buss.jpgfaerja.jpg spaarvagn.jpg KOLLEKTIVTRAFIK
Åk buss, spårvagn, tåg och båt med Västtrafik. Köp biljetten direkt i LIMA-appen och markera enkelt om du åker privat eller i tjänsten.
bil.jpg ELBILSPOOL
Boka elbilar från MoveAbout och hämta upp vid hubbarna. Tillåt även andra LIMA-anslutna att boka dina företagsbilar. En gemensam fordonspool sparar pengar och miljö.
taxi.jpg TAXI
Åk taxi utan kontanter eller betalkort. Bara att hoppa in och ut. Alltid fast pris vid bokning, som debiteras i efterhand. Välj om fakturan ska skickas hem eller till jobbet.
VAD MER?
Under vår pilotverksamhet, som startar i september 2020, utökas tjänsten med fler funktioner. Vad vill du ha? P-biljett, mobilitet som anställningsförmån eller något annat? Var med och påverka!

För att din reseplanering ska vara smidig visar appen både lediga fordon och trafikläget på Lindholmen i realtid. På Lindholmen finns också sex mobilitetshubbar där flera resetjänster samlas på samma plats, vilket hjälper dig att hitta det färdmedel du söker. Vid flera hubbar erbjuds utöver de transportslag du finner i LIMA även kompletterande fordon samt extra servicetjänster. Hubbarna är tydligt utmarkerade med master och skyltar. Exakta placeringar syns i appens digitala kartvy.

Användaren markerar enkelt om de själva ska stå för kostnaden eller om det är en tjänsteresa där räkningen ska gå direkt till företaget. Inga kvitton behöver sparas eller skickas in separat. Allt administreras genom LIMA.

Målsättningen är att fler ska få tillgång till bra mobilitet utan att behöva ta sin egen bil till och från jobbet. Det minskar trängseln och gör Lindholmen mer tillgängligt.

Resandet blir flexibelt, mer hållbart och helt skräddarsytt utifrån varje individs transportbehov. Från dag till dag.

 

lima_-a_0.png

Om ditt företag finns på Lindholmen och ansluter sig så kan DU bli testanvändare!
Skicka ett mail med din intressanmälan till sofia.lofstrand@lindholmen.se

Vill du veta mer om projektet?

Sofia Löfstrand
070 877 37 49
sofia.lofstrand@lindholmen.se