Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Res säkert med MoveAbout

Elbilar från MoveAbout och tre av LIMA:s mobilitetshubbar.

I LIMA-tjänsten kommer det att vara möjligt att boka elbilar genom bland andra MoveAbout. De finns redan idag vid fem av våra mobilitetshubbar på Lindholmen. På grund av covid-19 har de vidtagit flera åtgärder för att du ska kunna resa så säkert som möjligt med dem.

Så här arbetar MoveAbout för att hålla smittspridningen nere:

”För att hålla dig och våra medarbetare friska och säkra har vi stärkt våra rutiner gällande hantering och rengöring av poolbilarna och poolcyklarna så att du tryggt kan fortsätta använda våra fordon som vanligt. Tillsammans kan vi hjälpas åt att begränsa Coronavirusets spridning.

Om du har symptom på smitta, stanna hemma och vänta med att använda bilarna och cyklarna tills att du varit helt symptomfri i minst två dagar. På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om hur du kan ta hand om dig och skydda dina medmänniskor.

Så länge du är frisk och symptomfri kan du fortsätta använda våra tjänster som vanligt. Vi håller oss uppdaterade och följer myndigheternas rekommendationer. Tillsammans hjälps vi åt för att skydda oss själva och våra nära och kära.”

Här hittar du MoveAbout

MoveAbout finns vid följande mobilitetshubbar på Lindholmen: Piren, Hästskon, Carlsson, Regnbåden, M2 och Regnbågsgatan 6. Men deras tjänster finns även på ett stort antal andra platser runtom i Göteborg och Sverige; här kan du se var du hittar dem!