Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Ny cykelverkstad på Lindholmen

Cykelverkstaden på Lindholmen.

Cyklar du till jobbet och tycker att det bär emot att cykla iväg till en verkstad? Då kan du nu istället lämna in din cykel när du kommer till Lindholmen och hämta upp den igen när det är dags att trampa hemåt.

Företaget som erbjuden servicen är Bike Fixx och de slog upp portarna till sin popup-cykelverkstad den 17 april. De planerar att finnas på plats till den 31 oktober och förhoppningsvis återkomma nästa vår.

– Vi erbjuder service och reparation av alla typer av cyklar, säger Erik Vikengren på Bike Fixx och fortsätter:

– Målet är att erbjuda allt för pendlarcykeln, oavsett om den är vanlig eller el.

Initiativet att få verkstaden på plats har drivits av Älvstranden Utveckling som jobbar tillsammans med andra fastighetsägare för att synliggöra gång-, cykel- och kollektivtrafiken på Lindholmen och skapa bättre förutsättningar för olika sätt att ta sig till och fram i området.

Cykelverkstaden finns på Lindholmsplatsen som ligger mellan den röda byggnaden Kuggen och hållplats Lindholmen, vid mobilitetshubb Hästskon.

Cykelverkstaden går inte att anlita genom LIMA-tjänsten men är ett bra exempel på vad du som testanvändare i LIMA kan ge önskemål om gällande dina resor på och kring Lindholmen.