Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

LIMA-piloten är igång!

The LIMA app.

Mobilitetstjänsten LIMA är nu tillgänglig och öppen för samtliga testanvändare! Över 300 användare från mer än 15 företag på Lindholmen börjar därmed testa tjänsten. Det är möjligt att hyra elbil, åka taxi, resa kollektivt och hitta de bästa alternativen för att ta sig runt och på ett enkelt vis bestämma om kostnaden ska gå till din arbetsgivare eller dig själv. 

Alla testanvändare har nu välkomnats att ladda ner appen och börja testa. Givet läget med den pågående pandemin uppmuntrar vi alla att följa myndigheternas råd för att minska smittspridning och vi hoppas att LIMA kan hjälpa till att hitta bra alternativ. 

LIMA, dina resemönster och coronapandemin – så kan du bidra

Många arbetar idag hemifrån och rör sig mindre i staden. Det hindrar dock inte dig som testanvändare av LIMA eftersom vi är intresserade av att kunna anpassa vår tjänst efter människors resvanor och ta in information om vilka behov som uppstår när resemönster ändras. I appen kan du enkelt dela dina åsikter och idéer direkt till ansvariga utvecklare.

I samband med pilotstarten ber vi även användarna att svara på en enkät för att vi på ett så bra sätt som möjligt ska kunna utvärdera vilka effekter LIMA har. Så vi hoppas nu på mycket värdefull respons! 

Dessa tjänster kan du använda

I nuläget kan ni köpa resor med kollektivtrafik, hyra elbil och åka taxi direkt i appen. Utöver det har får ni enkel tillgång till cykelpool, bildelning och parkering – och även en trafikvy där du lätt kan se vilka transportalternativ som är tillgängliga vid våra mobilitetshubbar och när kollektivtrafiken rullar in till hållplatser.

Genom att i appen välja om du reser privat eller i tjänsten får du enkelt koll på dina resekostnader och slipper att redovisa kvitton vid tjänsteresor.

Piloten kommer att pågå till slutet av september 2021. Vi ser fram emot att under denna tid testa och utveckla hållbart resande.