Skip to main content

Stora Mobilitetsdagen - Dagens Industri

-
Scandic Infra City, Kanalvägen 10, 194 61 Upplands Väsby

Den 10 december, under Dagens Industris Stora Mobilitetsdagen, får du den senaste uppdateringen kring fordonsindustrins möjligheter i en digitaliserad värld och hur utvecklingen av framtidens bilar ser ut.

Arrangeras av: 
Dagens Industri

Vi befinner oss mitt i den digitala transformationen där en snabb, hållbar och kostnadseffektiv mobilitet blir allt viktigare för samhällsutvecklingen. Den 10 december, under Stora Mobilitetsdagen, får du den senaste uppdateringen kring fordonsindustrins möjligheter i en digitaliserad värld och hur utvecklingen av framtidens bilar ser ut.

Vad är på gång hos de stora bilföretagen i branschen? Hur tacklar vi utmaningarna med laddinfrastrukturen för elbilar och de etiska och ekonomiska aspekterna av batteriframställning? Vilka mobilitetstjänster är på väg att slå igenom? Vilka globala trender ser vi och hur förändras behov, önskemål och prioriteringar för framtidens bilist? 

Under denna heldag får du möjligheten att lyssna till och nätverka med beslutsfattarna som sätter trenderna för bilindustrin och framtidens transportsystem.

Läs mer och anmäl dig här