Skip to main content

Informationsmöte om Drive Swedens utlysning “Säker och hållbar användning av små fordon med hjälp av digital teknik”

-
Online

Välkommen att få veta mer om Drive Swedens och Vinnovas kommande utlysning. Under mötet kommer du få mer information om temat och praktikaliteter samt få möjlighet att ställa dina frågor. Detta är ett av tre tillfällen då vi erbjuder detta.

Arrangeras av: 
Drive Sweden
Personer använder sig av hyrcyklar, elsparkcykel och kollektivtrafik.

Vinnova, genom Drive Sweden, öppnar i slutet av månaden en ny utlysning som vill stötta idéer om hur digitaliserad teknik för små fordon som framförs i låga hastigheter på väg kan bidra till mer hållbar mobilitet. Erbjudandet finansierar innovationsprojekt med två eller flera partner, med syfte att utveckla digital teknik för att uppnå en mer trafiksäker och hållbar ökad användning av små fordon.

Utlysningen planeras att öppna den 26 januari, då kan du finna utlysningstexten på https://www.vinnova.se/e/strategiska-innovationsprogrammet-drive-sweden/ och https://www.drivesweden.net/utlysningar

Vid mötet kommer du att få veta mer om bakgrunden till utlysningen, vad Drive Sweden vill åstadkomma med inriktningen och Vinnovas regler för ansökan. Du får också möjlighet att ställa frågor.